/Fancy Fair 2018!

Fancy Fair 2018!

Fancy Fair 2018: zaterdag 17 en zondag 18 maart

Jawel, het zit er weer aan te komen! In het weekend van 17 en 18 maart 2018, organiseert JoMeGiNi voor de 51ste keer de Fancy fair. Dit jaar wederom in “de Gildehal” aan het Sluisvenpad. De Fancy Fair is voor ons het belangrijkste evenement van het jaar, zonder de opbrengst hiervan zouden wij namelijk geen bestaansrecht hebben. Denk maar eens aan al die activiteiten die we organiseren, zoals het openingsweekend, het poffertjes bakken met Sint Maarten, het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, Carnaval en het Dauwtrappen. Daarnaast vijf avonden in de week het groepsdraaien en natuurlijk de jaarlijkse kampweek: Dit jaar gaan we naar Lunteren van 21 t/m 28 juli

We vragen ieder jaar onze sponsors, de Nibbiker middenstand en ondernemers, om prijzen voor het Rad van avontuur, of een geldelijke bijdrage om de fancy fair mogelijk te maken.
Ook willen we graag uw hulp vragen, daarom komen wij maandag 12 maart vanaf 18:30 uur bij u thuis langs om prijsjes op te halen voor het rad of voor in onze stands. Dit gaat alleen om huis aan huis spullen. De ondernemersprijzen worden een andere datum opgehaald, deze datum volgt voor de ondernemers d.m.v. een brief.
Wij hebben er zin in! Wij hopen dat we dit jaar weer op uw bijdrage en aanwezigheid mogen rekenen.