/Kamp inschrijvingen 2020

Kamp inschrijvingen 2020

Beste jongens en meisjes van de JoMeGiNi,

Zoals jullie weten zijn het momenteel met het Corona virus roerige tijden. Dit is dan ook de reden dat de informatie over het zomerkamp even op zich heeft laten wachten. De overheid is samen met het RIVM en Scouting Nederland in overleg over de eventuele doorgang van jeugd- en zomerkampen deze zomer en de daarbij behorende richtlijnen. Hierover verwachten wij volgende week meer informatie.

De richtlijnen van het RIVM, de overheid en scouting Nederland zijn leidend in de uiteindelijke doorgang van ons kamp en de eventuele maatregelen die daarbij horen. Dit betekend dat wij dus nog niet zeker weten of kamp door kan gaan. Ook weten wij nog niet hoeveel kinderen wij mee kunnen nemen. Wij zijn positief gestemd. Wij willen graag op kamp en hebben al verschillende scenario’s doorgesproken. Wij hebben dan ook besloten met onze kampvoorbereidingen te starten.

Bij onze voorbereidingen horen natuurlijk de kampopgave. Deze zullen open gaan op maandag 8 juni om 19:00.
Opgeven kan via de volgende link: https://forms.gle/PzxQtNieXd2DEPXt8

Wij begrijpen dat bovenstaande informatie vragen zou kunnen oproepen.

Vragen over de opgave kunt u stellen aan Eline Visser: 06-19661598
Voor inhoudelijke vragen over de invulling van kamp kunt u terecht bij Teun Slippens: 06-41702450 (jongste kamp) en Bart Commandeur: 06-12429462 (oudste kamp).

Lieve groeten de leiding van de JoMeGiNi

Hieronder vind u de Kamp voorwaarden voor het jaar 2020:

Corona-kampvoorwaarden