/Sinterklaas 2021

Sinterklaas 2021

Zie de maan schijnt door de bomen…

Lieve kinderen van de dinsdag en woensdag groepsavond. Sinterklaas is weer in het land en de leiding van de JoMeGiNi heeft al even met hem gesproken. Sinterklaas wil dit jaar weer heel graag langs komen bij de lieve kindjes van de JoMeGiNi, en hij komt natuurlijk niet alleen, hij neemt zijn pieten mee! Sinterklaas en zijn pieten hebben nog een plekje vrij in hun agenda op dinsdagavond 30 november. Alle kindjes van de dinsdag en woensdag groepsavond zijn dus dinsdagavond 30 november om 18:30u van harte welkom in de Gildehal. Deze gezellige avond zal rond 20:30u weer afgelopen zijn en dan mogen jullie weer opgehaald worden door jullie papa’s, mama’s of verzorgers.

LET OP!! De woensdag-kinderen hebben hierdoor op woensdag 1 december geen groepsavond! De overige groepsavonden vieren het sinterklaasfeest op hun eigen groepsavond.

We hopen jullie allemaal te zien op het grote JoMeGiNi-sinterklaasfeest!! Tot dan!