/Kamp

Kamp

Dit seizoen van 22 t/m 29 juli 2023.

Kamp is het evenement van het jaar waar zowel de kinderen als de leiding naar uitkijken. Lekker een weekje weg voor de oudsten in tenten, met verschillende activiteiten als zwemmen, feestavond, spokentocht, tafelvuren, fietstocht, sportdag en nog vele andere leuke dingen.

De jongsten verblijven in een blokhut met activiteiten als zwemmen, vossenjacht, bonte avond, sportdag en nog vele andere leuke activiteiten.

Kortom: een week dat je als kind en leiding niet mag missen!


Ter herinnering: wat zijn de verschijnselen van een teek?!

Zoals de meeste ouders wel weten, hebben we afgelopen jaar met kamp veel last gehad van teken. Dit zijn kleine spinachtige beestjes en een aantal van deze beestjes kunnen besmet zijn met een bacterie waardoor de ziekte van Lyme overgedragen kan worden. Gedurende de kampweek hebben we de teken voorzichtig verwijderd en bij terugkomst hebben alle ouders een brief gehad met daarin informatie over de teken en indien een kind een teek heeft gehad, is dit op de brief aangegeven. Het is mogelijk dat de beestjes de bacterie hebben overgedragen. Het is daarom belangrijk dat u uw kind in de gaten houdt. Indien uw kind last heeft van de volgende verschijnselen, raden wij u aan langs de huisarts te gaan:


Weken tot maanden na de beet  Maanden tot jaren na de beet

– Pijn in de armen of benen
– Verkleuring van de huid
– Hoofdpijn
– Dubbel zien
– Aangezichtsverlamming
– Hartklachten